FLD-019
FLD-019
черно
Производител: PromoIdea
Конферентна папка с цип и магнитно прибиращи се дръжки, включваща бележник А4 с 30 листа бяла хартия, отделения за документи, карти и визитки. Изработена от еко кожа, размери: 250х330x18 mm. Подходяща за ситопечат и сухо преге.
Доставка 3 - 5 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
31.11 лв без ДДС
37.33 лв с ДДС
Допълнителна информация
Тази елегантна конферентна папка с цип и дръжки с магнитно прибиране е перфектният аксесоар за вашите бизнес срещи и конференции. Изработена от висококачествена еко кожа, тя предлага изключителна издръжливост и стилен външен вид. Папката включва бележник формат А4 с 30 листа с бели редове, което предоставя достатъчно място за водене на бележки. Вътре ще намерите практични отделения за документи, карти и визитки, което я прави идеална за организиране на всичко необходимо за вашите делови ангажименти. С размери 250х330x18 мм, тя е компактна и лесна за носене. Папката е подходяща за персонализация чрез ситопечат или сухо преге, което я прави идеален подарък за клиенти и бизнес партньори.
Със своето елегантно и функционално изпълнение, тази конферентна папка не само подчертава вашия професионализъм, но и ви помага да бъдете по-организирани и ефективни по време на важни срещи и презентации. Магнитното прибиране на дръжките добавя удобство и допълнителна сигурност за вашите документи, а еко кожата осигурява луксозно усещане и стил. Бележникът с 30 листа предлага достатъчно пространство за вашите записки, докато многобройните отделения позволяват лесен достъп и съхранение на всичко необходимо. Изберете тази папка за изискано и практично допълнение към вашия офис инвентар или като премиум корпоративен подарък, който със сигурност ще впечатли вашите клиенти и партньори.
Наличност Следващо пристигане Количество
0 бр. - -
103 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Още продукти
Какво казват за нас