Чанти за лаптоп

Чанти за лаптоп и чанти за таблети на едро от Он Принт - Склад и Брандиране на рекламни фирмени сувенири. Директен внос и складова наличност на чанти за лаптоп и чанти за таблет с възможност за бранидаре с Вашето фирмено лого. Когато става въпрос за фирменото ви представяне през ваши партньори, служители или клиенти, брандираната чанта за лаптоп или брандирана чанта за таблет са едно добро решение за Вас и Вашият бизнес.
Чанта за лаптоп или таблет - един страхотен подарък, който не само ще впечатли клиентите ви, но ще бъде и изключително полезен за тях!

Корпоративните подаръци са онези незабравими жестове, с които можем да изненадаме хората, с които работим, именно тези, хора, които помагат на бизнеса ни да се изгражда и да съществува дълго във времето. Благодарение на възможността за брандиране, всеки един артикул от категорията може да носи вашето фирмено лого или послание.

В категорията ще откриете:
  • Раници за лаптоп подходящи за 15,6'', 14'' и 17" инчови устройства.;
  • Чанти за лаптопи в няколко размера;
  • Удобни калъфи за таблети и калъфи със сензорен екран;
  • Конферентни чанти с едно външно и вътрешно отделение с размери - 370x270x15 mm и 380x280x20 mm.
  • Чанти за лаптопи с размери - 15,6'', 14'' и 17".
Оригиналните и изключително функционални чанти и раници за лаптопи и таблети, са един от най-добрите подаръци, на които може да се спрете. Огромното разнообразие от модели, размери и цветове, позволява да направите правилния избор, спрямо нуждите на вашите клиенти и бизнес партньори.

Всяка чанта и калъф имат размер на печатаемото поле, в което да се позиционира вашето послание или фирмено лого. В описанието на всеки продукт, то е посочено, като е съобразено и с размерите на дадения артикул.

Он Принт е най-големия склад на едро за брандиране на рекламни и фирмени подаръци и сувенири. При нас ще намерите най-големия асортимент от продукти на едро с възможност за качествено брандиране.
Какво казват за нас