ADVENTURE. Раница за лаптоп 15'6''
92174
Син
Производител: Hiidea
Раница за лаптоп от варен памук.Основното отделение е облицовано, има 2 подплатени разделители за лаптоп до 15.6'' и таблет до 10.5''. Раницата има преден джоб и 2 странични джоба. Гърбът и дръжките са подплатени. Лента за закачване към телескопична дръжка на куфар на колелца и плочка за персонализиране от имитация на кожа
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
36.66 лв без ДДС
43.99 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази раница за лаптоп от варен памук е перфектното съчетание на естетика и функционалност. Основното отделение е облицовано и разполага с два подплатени разделителя, предназначени за съхранение на лаптоп с размер до 15.6 инча и таблет с размер до 10.5 инча. Тези подплатени разделители осигуряват допълнителна защита и предпазват вашите устройства от удари и нежелани повреди.

Раницата също така разполага с преден джоб и два странични джоба, които предоставят удобно пространство за съхранение на аксесоари, кабели, батерии и други необходими предмети. Подплатените гръб и дръжки гарантират комфорт при носене, дори при дълги периоди на употреба.

Лентата за закачване към телескопична дръжка на куфар на колелца ви предоставя удобство и лесност при пътуване, като ви освобождава от необходимостта да носите раницата по рамо. Плочката за персонализиране от имитация на кожа допълнително придава стил и уникалност на раницата, позволявайки ви да я персонализирате с ваше име или лого.

С размери 300 х 420 х 120 мм и плоча от 60 х 30 мм, тази раница е идеална за ежедневна употреба и пътувания, като предлага функционалност, стил и комфорт в едно.

Наличност Следващо пристигане Количество
347 бр. -
825 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Кутия | 45 x 15
Трансферен печат
Капаче | 70 x 50
Трансферен печат
Страничен джоб | 30 x 70
Още продукти
Какво казват за нас