EMPIRE BACKPACK. Раница
92680
300 - черно
Производител: Branve
Раницата EMPIRE е градска и изтънчена, изработена от висококачествена текстурирана кожа. Основното отделение се състои от 2 подплатени разделителя, съвместими с лаптоп до 14" и таблет до 10,5", и няколко джоба, които улесняват съхранението. Отпред има още един голям джоб. Страничните закопчалки имат здрави магнити и метални пластини, идеални за персонализация. Гърбът с подплатена система за поддръжка на гърба и напълно подплатени презрамки осигуряват максимален комфорт, а подсилените долни ъгли осигуряват издръжливост. Има вътрешни джобове и цип. Раницата EMPIRE има лента за куфар с колела, което я прави универсална и практична вещ както за ежедневни, така и за бизнес пътувания. Доставя се в чанта от нетъкан текстил
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
206.61 лв без ДДС
247.93 лв с ДДС
Допълнителна информация

Раницата EMPIRE е идеалната компаньонка за градския живот и е изработена с внимание към изискаността и функционалността. Тя е създадена от висококачествена текстурирана кожа, която придава усещане за лукс и издръжливост.

В основното си отделение раницата разполага с два подплатени разделителя, предназначени за съхранение на лаптоп до 14" и таблет до 10,5", както и няколко джоба за организиране на вещите. Допълнително, предната част на раницата разполага с голям джоб за бърз достъп до необходимите ви предмети.

Закопчалките на страните на раницата са оборудвани със здрави магнити и метални пластини, които не само осигуряват сигурно закопчаване, но и предлагат възможност за персонализация.

За максимален комфорт при носене, гърбът на раницата е снабден с подплатена система за поддръжка, а презрамките са напълно подплатени. Подсиленият долен ъгъл на раницата осигурява издръжливост и защита от износване.

Раницата EMPIRE разполага и с вътрешни джобове с цип, които позволяват организиране на по-малки предмети. Също така, тя е оборудвана с лента за куфар с колела, което я прави удобна както за ежедневна употреба, така и за бизнес пътувания.

Размерите на раницата са 290 x 370 x 90 мм, а на чантата - 530 x 500 x 80 мм. Всичко това прави раницата EMPIRE практичен и елегантен избор за всеки, който цени качеството и стила.

Наличност Следващо пристигане Количество
69 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Лазерно гравиране
Кутия | 15 x 15
Лазерно гравиране
PU Кожена лента | 40 x 10
Ситопечат
PU Кожена лента | 40 x 10
Още продукти
Какво казват за нас