EMPIRE SUITCASE II. EMPIRE II Ексклузивен Кейс
92359
300 - черно
Производител: Branve
EMPIRE II е класическо и изискано куфарче с два джоба, проектирани да защитят вашия лаптоп до 15.6'' и вашия таблет до 10.5''. Дизайнът му, като всички продукти от тази линия, е обмислен до последния детайл и това прави куфарчето EMPIRE II идеален съюзник за ежедневието, който не остава незабелязан. EMPIRE II е изработено от висококачествена текстурирана кожа. Универсалността, която се проявява при различните видове транспорт, се забелязва и в каишката за куфар с колела. Куфарчето се доставя в чанта от нетъкан текстил
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
205.23 лв без ДДС
246.28 лв с ДДС
Допълнителна информация

EMPIRE II е въплъщение на класическа елегантност и функционалност, предназначено да отговори на нуждите на съвременния професионалист. Това изискано куфарче е проектирано с два джоба, които осигуряват защита за лаптоп до 15.6 инча и таблет до 10.5 инча, гарантирайки, че вашите устройства са обезопасени и лесно достъпни.

Изработено от висококачествена текстурирана кожа, EMPIRE II излъчва стил и дълготрайност. Детайлите по дизайна са внимателно обмислени, отражаващи луксозната естетика и практичността на продуктите от тази линия. Куфарчето също така включва удобна каишка за закрепяне към куфар с колела, което улеснява транспортирането му през различни видове транспортни средства и прави преминаването през летища и гари по-леко и безпроблемно.

Размерите на куфарчето са 380 x 280 x 80 мм, докато общите размери на пакета са 530 x 500 x 80 мм. Куфарчето се доставя в специална чанта от нетъкан текстил, която осигурява допълнителна защита при съхранение и транспортиране. EMPIRE II е идеалният избор за професионалисти, които ценят качество, функционалност и изтънчен стил.

Наличност Следващо пристигане Количество
295 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Лазерно гравиране
Кутия | 15 x 15
Лазерно гравиране
PU Кожена лента | 40 x 10
Ситопечат
PU Кожена лента | 40 x 10
Още продукти
Какво казват за нас