GRAPHS BPACK. Раница за лаптоп 15'6''
92668
Светло сив
Производител: Hiidea
Чанта за лаптоп с висока плътност от600D с подплатено отделение за лаптоп до 15.6''. Интериорът е облицован и подплатен. Раницата има 2 предни джоба, гърба и каишките са подплатени
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
30.18 лв без ДДС
36.21 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази чанта за лаптоп, изработена от здрав и високоплътен 600D полиестер, предлага оптимална защита и организация за вашето мобилно устройство и аксесоари. С размери 295 х 390 х 100 мм, тя е специално разработена да събира лаптоп до 15.6 инча, като гарантира, че устройството остава защитено по време на пренасяне.

Основното отделение за лаптоп е внимателно подплатено, предпазващо вашето устройство от удари и натиск. Облицовката на интериора също е подплатена, което допълнително увеличава защитата и поддържа аксесоарите ви в безопасност от надрасквания и други повреди.

Чантата разполага с два предни джоба, които осигуряват допълнително пространство за съхранение на малки предмети или документи, които трябва да бъдат лесно достъпни. Тези джобове са идеални за носене на зарядни устройства, мобилни телефони, портфейли, ключове и други есенциални аксесоари.

За допълнителен комфорт при носене, както гърбът, така и каишките на чантата са подплатени. Тази особеност осигурява удобство и намалява натоварването върху раменете и гърба, което е особено важно при тежки товари или продължително носене.

Дизайнът на чантата е елегантен и функционален, като съчетава професионална естетика с практическа употреба. Това я прави подходяща за бизнес среда, академични цели или ежедневни приключения. Изборът на такава чанта е идеален за хора, които търсят надежден и стилен начин за защита и транспорт на своя лаптоп и аксесоари.

Наличност Следващо пристигане Количество
3523 бр. -
2205 бр. -
4984 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Долен джоб | 180 x 140
Трансферен печат
Горен джоб | 160 x 50
Трансферен печат
Раница с лява каишка | 100 x 40
Трансферен печат
Дясна дръжка | 100 x 40
Още продукти
Какво казват за нас