GRAPHS LAPTOP. Чанта за лаптоп 14''
92286
Светло сив
Производител: Hiidea
Чанта за лаптоп с висока плътност от 600D с облицовано и подплатено отделение до 14''.Има преден джоб, регулируема презрамка, с подплата. Чантата е с лента за носене на чанта с колела
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
26.45 лв без ДДС
31.74 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази чанта за лаптоп е изработена от висококачествен 600D полиестер с висока плътност, което я прави изключително устойчива и подходяща за ежедневна употреба. С размери 370 x 280 x 50 мм, чантата е проектирана да събере лаптопи с размер до 14 инча, като предлага облицовано и подплатено отделение, което осигурява оптимална защита за устройството от удари и драскотини.

Чантата разполага с преден джоб, който е идеален за съхранение на аксесоари и лични вещи, които трябва да бъдат лесно достъпни. Регулируемата презрамка е оборудвана с подплата, която осигурява допълнителен комфорт при носене, особено когато сте в движение или носите тежки товари.

Една отличителна особеност на тази чанта е лентата за носене на чанта с колела, което я прави изключително удобна за пътуващи професионалисти. Лентата позволява чантата лесно и безопасно да се закрепи към дръжката на ролкова чанта, улеснявайки транспортирането на багажа по време на пътувания.

Тази чанта за лаптоп съчетава функционалност, стил и удобство, като е идеален избор за бизнес професионалисти, студенти или който и да е, търсещ удобен и безопасен начин за транспортиране на своя лаптоп и аксесоари.

Наличност Следващо пристигане Количество
776 бр. 12.08.2024 - 2000
7434 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Предна част | 200 x 150
Трансферен печат
гръб | 200 x 150
Още продукти
Какво казват за нас