KARDON. Раница за лаптоп до 14''
92627
Светло сив
Производител: Hiidea
Полиестерна чанта за лаптоп до 14" от 600D. Подплатено основно отделение с вътрешен джоб и подплатено отделение, подходящо за лаптопа. Раницата има 2 предни джоба с цип, подплатени каишки и гръб с подплатена поддръжка на гърба
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
35.23 лв без ДДС
42.28 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази полиестерна раница за лаптоп е идеално решение за всеки, който търси комбинация от функционалност и стил. Изработена от здрав полиестер 600D, раницата предлага висока издръжливост и защита за ежедневна употреба. С размери 305 x 445 x 130 мм, тя е специално проектирана да побира лаптопи до 14 инча, което я прави идеален избор за студенти и професионалисти.

Основното отделение на раницата е подплатено, осигурявайки допълнителна защита за лаптопа и други ценни устройства или документи. В допълнение, вътрешният джоб предоставя удобно пространство за съхранение на аксесоари и лични вещи, улеснявайки организацията.

Раницата разполага с два предни джоба с цип, които предлагат лесен достъп и сигурност за по-малки предмети, които трябва да са лесно достъпни. Тези допълнителни джобове увеличават функционалността на раницата, като позволяват разделно съхранение на аксесоари, като зарядни устройства, слушалки, портфейли или ключове.

За комфорт при носене, раницата е оборудвана с подплатени каишки и специално проектиран гръб с подплатена поддръжка. Тази характеристика гарантира удобство дори при продължително носене и при натоварване с тежки предмети, намалявайки натиска върху раменете и гърба на носителя.

Тази раница не само че е функционална и удобна, но също така предлага модерен и елегантен дизайн, което я прави подходяща за различни случаи – от бизнес срещи до университетски лекции и ежедневни приключения.

Наличност Следващо пристигане Количество
1413 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Предна част | 110 x 30
Трансферен печат
Странична част | 140 x 30
Трансферен печат
Дясна дръжка | 140 x 30
Още продукти
Какво казват за нас