OLYMPIA. Раница за лаптоп 15'6''
92276
300 - черно
Производител: Hiidea
Раница за лаптоп от 840D жакард с 2 отделения. Задното отделение е облицовано и има подплатено отделение за лаптоп до 15.6''. Предното отделение е облицовано с няколко вътрешни джоба. Раницата има страничен мрежест джоб и преден джоб. Гърбът е подплатен и има подплатена опора на гърба и подплатени каишки
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
54.30 лв без ДДС
65.16 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази раница за лаптоп е изработена от висококачествен 840D жакард, което осигурява издръжливост и стилен външен вид. Раницата е проектирана с две отделения, което прави организацията на вашите вещи лесна и удобна. Задното отделение е облицовано и включва подплатено отделение за лаптоп до 15.6 инча, което предоставя отлична защита за вашето устройство от удари и надрасквания.

Предното отделение също е облицовано и разполага с няколко вътрешни джоба, идеални за съхранение на аксесоари, документи и други ежедневни необходимости. Раницата включва допълнителни страничен мрежест джоб и преден джоб, които са перфектни за бърз достъп до предмети като бутилка вода или малки аксесоари.

Гърбът на раницата е специално подплатен, включващ подплатена опора за гърба и подплатени каишки, което гарантира максимален комфорт дори при носене на тежки товари. Тези особености помагат за намаляване на напрежението върху гърба и раменете, осигурявайки комфорт при продължително носене.

С размери 305 х 470 х 180 мм, тази раница е идеална за професионалисти, студенти или всеки, който търси надеждна и стилна раница за ежедневието или пътувания.

Наличност Следващо пристигане Количество
3796 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Предна част | 130 x 50
Още продукти
Какво казват за нас