PLATTE. Калъф за таблет със сензорен екран 9'7''
98316
Светло сив
Производител: Hiidea
Водоустойчив калъф за таблети до 9,7 ”от PVC. Позволява на потребителя да взаимодейства с екрана отвън. Калъфът има халка отгоре за по-лесно носене
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
1.20 лв без ДДС
1.44 лв с ДДС
Допълнителна информация

Водоустойчивият калъф за таблети до 9,7 инча от PVC е идеалното решение за защита на вашия ценен таблет от влага и външни влияния. Изработен от висококачествен PVC материал, този калъф гарантира надежна защита на вашето устройство, докато ви позволява да взаимодействате с екрана му отвън, без да е необходимо да го изваждате от калъфа.

С размери 215 х 329 мм, този калъф е подходящ за таблети с размери до 9,7 инча, предоставяйки достатъчно пространство и комфорт за вашето устройство.

Халката отгоре на калъфа улеснява неговото носене и пренасяне, като ви позволява да го закачите към ключодържател, раница или други аксесоари.

Този калъф е подходящ за сито печат и за трансферен печат, което ви дава възможност да персонализирате калъфа с вашето лого, дизайн или съобщение. Така можете да добавите индивидуален стил и брандиране към калъфа, като същевременно подчертавате вашия професионализъм и внимание към детайлите.

С водоустойчивия си дизайн и удобството за носене, този калъф е перфектното аксесоарно решение за вашето таблет устройство, осигурявайки му надежна защита и стилно излъчване.

Наличност Следващо пристигане Количество
1844 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Ситопечат
Среден фронт | 100 x 120
Трансферен печат
Среден фронт | 140 x 200
Ситопечат
Предна част | 120 x 20
Ситопечат
гръб | 100 x 120
Трансферен печат
гръб | 100 x 120
Още продукти
Какво казват за нас