SHADES BPACK. Раница за лаптоп 14''
92170
сив
Производител: Hiidea
Раница за лаптоп с висока плътност от 600D. Основното отделение е с подплата и има 2 подплатени разделителя за лаптоп до 14'' и таблет до 9,7" . Раницата има преден джоб, 1 страничен джоб. Гърбът и каишките са подплатени
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
28.26 лв без ДДС
33.91 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази раница за лаптоп е създадена от висококачествен материал с висока плътност от 600D, който предлага изключителна издръжливост и защита на съдържанието. Основното отделение е подплатено и разполага с два подплатени разделителя, предназначени за съхранение на лаптоп с размер до 14 инча и таблет с размер до 9.7 инча. Това осигурява оптимална защита и организация на вашите устройства.

Раницата разполага също с преден джоб и един страничен джоб, които предоставят допълнително пространство за съхранение на аксесоари, кабели, батерии и други необходими вещи. Гърбът и каишките на раницата са подплатени, осигурявайки комфорт и поддръжка при носене, дори при продължително време на употреба.

С размери 310 х 400 х 110 мм, тази раница предлага компактност и удобство, като е идеална за ежедневно носене на работа, училище или пътувания. Стилният дизайн и функционалността я правят подходящ избор за всеки, който цени комбинацията от защита, организация и комфорт.
 

С тази раница за лаптоп с висока плътност от 600D, вие не само ще имате сигурността на добре защитените ви устройства, но и удобството на добре организирано пространство за всички вашите неща. Подплатените разделители в основното отделение осигуряват отделна секция за вашия лаптоп и таблет, като ги предпазват от нежелани удари и намокряне.

Предният и страничният джоб предоставят бърз и лесен достъп до вашия телефон, ключове, портфейл или други малки предмети, които често използвате по време на пътуване или в работната среда. Подплатените гръб и каишките гарантират комфорт дори при дълги периоди на носене, като разпределят тежестта равномерно по раменете и гръбта ви.

Със своите компактни размери, тази раница е идеална за хора, които търсят функционалност и стил в едно. Без значение дали сте на път или на работно място, тази раница ще ви помогне да останете организирани и готови за всичко.

Наличност Следващо пристигане Количество
4352 бр. 09.07.2024 - 2500
19.07.2024 - 2500
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Преден среден джоб | 100 x 140
Трансферен печат
Странична част | 30 x 60
Още продукти
Какво казват за нас