TRAVELLER. Раница за лаптоп 17''
92674
Син
Производител: Hiidea
Раница за лаптоп с висока плътност от600D с 2 отделения. Задното отделение е облицовано и с няколко вътрешни джоба и с 2 подплатени разделители за лаптоп до 17'' и за таблет до 10.5''. Предното отделение е облицовано и е идеално за носене на дрехи (или за свободното време). Раницата има преден джоб, а гърбът и каишките са подплатени
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
39.08 лв без ДДС
46.90 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази многофункционална раница за лаптоп е изработена от здрав полиестер 600D, което я прави идеална за професионалисти и студенти, които често пътуват или се нуждаят от надеждна раница за ежедневието. С размери 300 x 430 x 150 мм, тя предлага достатъчно пространство за различни нужди.

Раницата разполага с две отделения: задното отделение е облицовано и снабдено с няколко вътрешни джоба и два подплатени разделителя. Тези разделители са специално проектирани за безопасно съхранение на лаптоп до 17 инча и таблет до 10.5 инча, предпазвайки ги от удари и надрасквания по време на пренасяне.

Предното отделение също е облицовано и е перфектно за съхранение на дрехи или други предмети за свободното време, което го прави много удобно за кратки командировки или уикенд пътувания. Допълнителен преден джоб предлага удобно място за бърз достъп до малки предмети като ключове, телефони и портфейли.

За удобство при носене, гърбът и каишките на раницата са подплатени. Тази функция осигурява допълнителен комфорт и намалява напрежението върху раменете и гърба, особено при носене на тежък товар. Тази поддръжка е идеална за дълги периоди на носене, като улеснява пренасянето и прави раницата идеален избор за чести пътувания или ежедневни приключения.

Наличност Следващо пристигане Количество
5323 бр. -
3739 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Преден среден джоб | 150 x 100
Трансферен печат
Раница с лява каишка | 100 x 30
Трансферен печат
Дясна дръжка | 100 x 30
Още продукти
Какво казват за нас