CARDINAL. Сгъваема чанта
92997
червен
Производител: Hiidea
Сгъваема чанта от нетъкан текстил (80 г/м²) с дръжки 35 см. Този продукт се доставя сгънат
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
1.20 лв без ДДС
1.44 лв с ДДС
Допълнителна информация

Сгъваемата чанта от нетъкан текстил е незаменим аксесоар за вашето ежедневие. Изработена от лек и здрав нетъкан текстил с грамаж 80 г/м², тази чанта предлага практичност и удобство при носене на покупки, дребни предмети или лични вещи.

Оборудвана с удобни дръжки с дължина 35 см, чантата е лесна за носене в ръка или през рамо, осигурявайки комфорт и функционалност при ежедневни дейности.

Тази чанта се доставя сгъната, което я прави компактна и лесна за съхранение, а също и удобна за носене навсякъде с вас. Възможността за избор на цвят позволява персонализация според вашия вкус или корпоративния ви имидж.

Благодарение на висококачествения материал и добрата конструкция, тази чанта е подходяща за трансферен и текстилен печат. Така можете да добавите уникален дизайн или лого към продукта, като същевременно гарантирате дълготрайност и издръжливост на вашия бранд.

Сгъваемата чанта от нетъкан текстил е практичен и стилен аксесоар, който ще ви помогне да се справите с ежедневните задачи с лекота и удоволствие.

Наличност Следващо пристигане Количество
10493 бр. -
4817 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Предна част | 250 x 200
Текстилен печат
Предна част | 250 x 200
Трансферен печат
Капаче | 90 x 50
Трансферен печат
гръб | 240 x 260
Още продукти
Какво казват за нас