SAVILE. Нетъкана торба
92497
Светло синьо
Производител: Hiidea
Чанта от нетъкан текстил (80 г/м²) с дръжки 50 см
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
1.68 лв без ДДС
2.02 лв с ДДС
Допълнителна информация
Тази чанта, изработена от нетъкан текстил с плътност 80 г/м², е лека и екологично устойчива алтернатива на традиционните пазарски чанти. Нетъканият текстил е известен със своята здравина и дълготрайност, а също така и с това, че е възможно да се рециклира, което прави чантата подходяща за многократна употреба. Дръжките с дължина 50 см позволяват лесно носене на чантата в ръка или на рамо, увеличавайки комфорта при по-тежки товари.
С размерите си от 400 х 350 х 70 мм, чантата предоставя просторно отделение, подходящо за широка гама от употреби - от носене на лични вещи до шопинг и съхранение на предмети за дома или офиса. Простият дизайн предлага чиста и изчистена основа за персонализация, което я прави отличен избор за промоционални материали или персонализирани подаръци.
Устойчивостта и функционалността на чантата я правят популярен избор за изложения, конференции или като рекламен продукт, където тя може да бъде персонализирана с лого, слоган или специфичен дизайн. Лекотата и компактността ѝ също я правят идеална за раздаване и лесно транспортиране.
Освен всичко друго, използването на чанта от нетъкан текстил е стъпка напред към по-устойчив начин на живот, което подчертава ангажимента към опазването на околната среда и намаляването на отпадъците от еднократна употреба.
Наличност Следващо пристигане Количество
5048 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Предна част | 280 x 200
Текстилен печат
Предна част | 300 x 250
Трансферен печат
гръб | 280 x 200
Текстилен печат
гръб | 300 x 250
Още продукти
Какво казват за нас