MOTION BAG. Куфар MOTION
92521
Син
Производител: Branve
MOTION BAG е практична и стилна пътна чанта от катион 600D и висококачествена изкуствена кожа. Просторното основно отделение е идеално за съхранение на дрехи и други помощни средства, необходими за кратки пътувания. Също така има четири вътрешни джоба и преден джоб с асиметричен козирка, което характеризира тази линия и й придава модерен дизайн. Затваря се с магнит. Практичността на тази чанта е придружена от детайлен дизайн и грижа, които водят до детайли като място за поставяне на етикета с име, метални крачета, които предпазват чантата, когато тя почива, дизайна на ципа, който позволява да се сложи катинарче (не е включено). Каишките са проектирани да бъдат регулируеми и удобни. Доставя се в чанта от нетъкан текстил
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
103.09 лв без ДДС
123.71 лв с ДДС
Допълнителна информация

MOTION BAG е създадена за съвременните пътешественици, които търсят оптимално съчетание между практичност и стил. Изработена от катионен 600D полиестер, материал, който е известен със своята издръжливост и лесна поддръжка, и акценти от висококачествена изкуствена кожа, тази пътна чанта не само изглежда добре, но е и проектирана да издържи на износване при честа употреба.

Размерите на чантата са 500 x 300 x 250 мм, предлагайки просторно основно отделение, което е идеално за пакетиране на всичко необходимо за кратки пътувания - от дрехи до техника и лични принадлежности. Четирите вътрешни джоба добавят допълнителна организация и улесняват откриването на по-малки предмети, докато предният джоб с асиметричен козирка е стилно и уникално докосване, което отличава дизайна на тази линия.

Затварянето на чантата с магнит осигурява лесен достъп до съдържанието, докато металните крачета на дъното служат за защита при поставяне на чантата на земята. За допълнителна сигурност, дизайнът на ципа позволява поставянето на катинарче, добавяйки елемент на безопасност за ценните вещи (обърнете внимание, че катинарчето не е включено в комплекта).

Регулируемите и удобно подплатени каишки обещават комфорт при носене, като се адаптират към предпочитанията на всеки индивид. Етикетът за име е практично допълнение, което улеснява идентификацията на чантата при нужда.

Представяйки се в чанта от нетъкан текстил, MOTION BAG засилва своя премиум характер и улеснява съхранението и транспортирането на самата чанта. И с размерите на чантата за съхранение - 700 х 450 х 75 мм - тя също така гарантира, че вашата MOTION BAG ще остане в най-доброто състояние между пътуванията. Идеална за бизнесмена в движение, тази чанта съчетава функционалността на спортната чанта с изтънчеността на бизнес аксесоар.

Наличност Следващо пристигане Количество
467 бр. -
1484 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Лазерно гравиране
Капаче | 40 x 10
Ситопечат
Капаче | 40 x 10
Трансферен печат
Джоб | 90 x 60
Още продукти
Какво казват за нас