MUNICH. Чанта за кръста
92569
червен
Производител: Hiidea
Чанта за кръста от210D рипстоп с изход за слушалки. Чанта за талия с цип и регулируема каишка
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
2.16 лв без ДДС
2.59 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази компактна и функционална чанта за кръста е изработена от 210D рипстоп материал, известен със своята изключителна устойчивост на скъсване и износване. С размери 250 x 80 мм, тя е идеална за съхранение на основни предмети като ключове, портфейл, мобилен телефон и други малки аксесоари, докато сте в движение.

Една от най-забележителните особености на тази чанта е вграденият изход за слушалки, който ви позволява лесно да слушате музика или да приемате обаждания без да изваждате устройството си. Това е особено удобно за хора, които са активни и обичат да слушат музика по време на тренировки, разходки или пътувания.

Чантата разполага също с цип за безопасно затваряне на основното отделение, което гарантира, че вашите вещи остават защитени и на място. Регулируемата каишка позволява чантата да се носи удобно около талията, като може да бъде настроена според индивидуалния размер и предпочитанията за удобство, което я прави подходяща за различни фигури и стилове на носене.

Лекотата и практичността на тази чанта за кръста я правят идеален избор за фестивали, концерти, пътувания, спортни дейности или просто за ежедневни приключения. Висококачествената изработка и умният дизайн предлагат както функционалност, така и модерен външен вид за активни хора на път.

Наличност Следващо пристигане Количество
67 бр. -
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Долна предна част | 200 x 25
Още продукти
Какво казват за нас