MUZEUL. Чанта през кръста в 300D
92544
Син
Производител: Hiidea
Чанта за кръста с висока плътност от 300D. Основно отделение с цип и вътрешен джоб в еластична мрежа. Заден джоб с лесен достъп, идеален за по-безопасно съхранение на вещи. Предната част съдържа два джоба, единият с еластичен мрежест джоб и ластик отстрани, подходящ за окачване на карабинери или слънчеви очила. Каишката се регулира със закопчалка
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
12.24 лв без ДДС
14.69 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази компактна и модерна чанта за кръста е проектирана за активни хора, които са винаги в движение и търсят удобен начин да носят своите вещи. Изработена от висококачествен 300D материал с висока плътност, тя осигурява здравина и устойчивост, като едновременно с това е лека и лесна за носене.

Основното отделение на чантата е със затваряне на цип и включва вътрешен джоб в еластична мрежа, предлагайки идеално място за съхранение на портфейл, мобилен телефон или други ценни предмети. Размерите на чантата, 270 x 120 x 65 мм, гарантират, че има достатъчно пространство за основни необходимости, без да става прекалено обемиста.

Задният джоб е перфектен за предмети, които искате да държите близо до тялото си за допълнителна сигурност, като паспорти или пари. Предната част на чантата разполага с два допълнителни джоба за организация – единият от които е с еластичен мрежест джоб, добавяйки още едно удобно отделение за бърз достъп.

Еластичният ластик отстрани е удобно допълнение, което ви позволява да закачите ключове, карабинери или слънчеви очила, което е особено удобно за хората, които обичат да са организирани и да имат лесен достъп до често използвани предмети.

Каишката на чантата е лесна за регулиране и снабдена с закопчалка, позволяваща бързо и лесно регулиране спрямо размера и комфорта на потребителя. Това прави чантата идеален избор за различни дейности като пътувания, хайкинг, фестивали или просто за използване в града. Съчетанието от функционалност, стил и безопасност прави тази чанта за кръста прекрасен избор за ежедневието.

Наличност Следващо пристигане Количество
3692 бр. 30.07.2024 - 2000
2425 бр. 30.07.2024 - 700
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Странична част 2 | 100 x 35
Трансферен печат
гръб | 100 x 80
Още продукти
Какво казват за нас