ROCKET. Детска раница
92614
Светло синьо
Производител: Hiidea
Раница от 600D с преден джоб и 2 странични мрежести джоба
Доставка 8 - 10 работни дни
Срок и цена за брандиране - по запитване
Цена
8.99 лв без ДДС
10.79 лв с ДДС
Допълнителна информация

Тази раница, изработена от издръжлив 600D полиестер, се отличава с компактен и функционален дизайн, подходящ за ежедневна употреба. С размери 240 х 320 х 80 мм, тя предлага достатъчно пространство за съхранение на лични предмети, учебни материали или есенциални вещи за кратки екскурзии.

Основното отделение на раницата е достатъчно просторно за съхранение на книги, тетрадки или дрехи за смяна, като предният джоб с цип осигурява удобен достъп до по-малки предмети като ключове, телефон или портфейл. Този допълнителен джоб помага за поддържането на организация и лесен достъп до често използвани вещи.

Двете странични мрежести джоба добавят допълнителна удобност, като предоставят място за бутилки вода или малки аксесоари, които трябва да са лесно достъпни по време на път. Тези джобове са идеални за хора, които се нуждаят от допълнително пространство за организация без да увеличават обема на раницата.

Конструкцията на раницата е укрепена и проектирана да издържа на ежедневната употреба, като материалите и шевовете са здрави и надеждни. Регулируемите презрамки са подплатени, което осигурява комфорт при носене, дори когато раницата е тежко натоварена.

Със своя стилен и практичен дизайн, тази раница е отличен избор за ученици, студенти или професионалисти, които търсят надежден аксесоар за своето ежедневие или пътувания.

Наличност Следващо пристигане Количество
2502 бр. 29.07.2024 - 1500
Цвят Количество  
Сподели:
Възможности за персонализиране
Трансферен печат
Предна част | 140 x 90
Трансферен печат
Долен джоб | 80 x 40
Трансферен печат
Дясна дръжка | 30 x 100
Трансферен печат
Раница с лява каишка | 30 x 100
Още продукти
Какво казват за нас