печат на винил

"Искам да поставя голям рекламен материал „на открито“, така че всички да го виждат. Но как  да се стане това? Ще ми струва ли много....? А ако задуха вятър или завали дъжд?" Въпросите са много. Ето тук идва моментът ние да ви помогнем :) Предлагаме ви един чудесен начин да рекламирате своята дейност, да фокусирате погледите на всички преминаващи и да привлечете вниманието им, а именно чрез печат на винил.
Ние от Рекламна агенция On Print - Варна, Ви предлагаме печат на винил, подходящ за различни видове рекламни материали: пана, транспаранти, билбордове, банери, рекламни стойки, щендери и още много други. Това е идеален начин да запазите своята идея непокътната. Винилът е изключително здрав и устойчив на светлина и на всякакви други външни условия. Това позволява той да бъде поставен навсякъде, без да се притеснявате, че ще бъде повреден.

За цена относно печат на винил можете да се свържете с нас на посочените контакти.
Цената се определя от размера на файла, който ще се печата и от качеството, което желаете.
Предлагаме два варианта за печат на винил, в зависимост от това с каква цел ще бъде използван той - винил с високо качество или винил за билборд с ниско качество.

ВИЖ ЦЕНИТЕ НА ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ТУК

Монтаж - заплаща се допълнително, като цената се определя след оглед от монтажист.

Можете да направите вашата поръчка онлайн и ние ще ви изпратим напечатания винил до всяка една точка на страната.

София, Варна, Пловдив, Бургас, Шумен, Разград, Русе, Плевен и др.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ