Готови сме да изпълним всички ваши идеи за изработка на външна реклама. Екипът ни от професионалисти, желанието за работа, както и качественото оборудване, с което разполагаме, винаги дават най-добрият резултат! Може да видите някои от нашите реализирани проекти в категория „портфолио”. Не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим  оферта за изготвяне на графичен проект и изработване на външна реклама специално за Вас. Тя ще е най-добрата, гарантираме!
Не забравяйте, че качествената изработка на външна реклама, увеличава нейният живот. Ние предлагаме изработка на реклама, както и отлично качество на печат и изпълнение на нашите рекламни съоръжения. Предлагаме позициониране на билборд както печат, така и позиции за Варна и региона. Индивидуални рекламни решения, метални табели за земя, стълб или стена, надписи от фолио /подходящи за стилно представяне на вашите продукти или дейности/, изработка на обемни букви и надписи /светещи или несветещи, облепяне на помещение с перфо фолио, плътно фолио с ламинат или без, или облепяне с изрязани букви. Предлагаме също  печат на винил с високо и средно качество, печат на фолио с фотореалистично качество, изработка и монтаж на светещи и несветещи табели, облепяне на вашия автомобил.

ВИЖ ЦЕНИТЕ НА ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ ТУК

билборд варнаиндивидуални рекламни проектитабели метални за рекламанадписи от ПВЦ фолио рекламнирекламни обемни буквипечат на винил ламиниран или промазаноблепяне на витрина, помещение рекламапечат на фолио за реклама - перфофолио, фолио за витрина, фолио с висока резолюцияизработка и монтаж на светещи табели пълно или частично брандиране на автомобил - МПС

За цени и повече въпроси за Външна реклама не се колебайте да се свържете с нас.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ