Рекламна агенция On Print е част от Уебшоп България ЕООД. Създадохме сайта onprint.eu ,за да запознаем нашите клиенти с услугите, които предлагаме. Ние сме млад и креативен екип от хора, стремящи се да предлагат  добри рекламни решения на сравнително ниски цени. Като фирма сме на пазара от 2011г., но опитът ни в рекламата е от над 10 години. Всеки член на нашия екип е специализиран в конкретна област. Предлагаме Ви,  както бързо изпълнение на поръчките, така и високо качество на печат и довършителни процеси. Фирмата разполага със собствена производствена база и машинен парк от най-висок клас. Работим с висок клас материали и сме изградили партньорство с доказани вносители на консумативи за реклама. През 2017г. започнахме изграждането на собствена производствена и офисна база в гр. Варна, през 2018г. Вече разполагаме с 3 работещи офиса, производствена база, хале за брандиране на автомобили на територията на града и представителства в София, Пловдив, Бургас. Доверете се на нашия професионализъм!


Централен Офис

Централнтралният ни офис в гр. Варна е с площ 250кв. и в него работят квалифицирани дизайнери, търговски представители, мениджъри и офис асистенти готови да развият цялата си креативност и да реализират и най-мечтаните ви очаквания. Всеки служител във фирмата е с доказал се опит и високо ниво на отговорност. Можете да се свържете с нас и ние ще ви предложим най-доброто решение за Вас. 


Копирен Център

За експресно копиране, принтиране, поръчка на рекламни продукти и услуги, можете да посетите копирният ни център намиращ се на бул. Сливница 131 срещу / Garden Bar / Нашите високвалифицирани служители ще ви предложат най-доброто решение за Вас и Вашият бизнес.


Производствена База

Като производител на реклама, ние разполагаме с висококачествено оборудване. ние държим на качеството и сме се доверили на водещи марки производители на машини за директен печат, машини за рязане, огъване, печатане, шиене, ламиниране и т.н.  Производствената ни база е с площ 640м2 и се намира в кв. Трошево на ул. Младежка.

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ