• Производители
  • Цветове
  • Размери
    • покажи повече
  • Цена
    •   -   лв
  • Наличност
    • от


Тениски

Рекламни Тениски на едро от водещи производители. Налични модели евтини тениски, бели тениски, и цветни тениски на едро. Всички модели тениски на едро в нашият сайт, може да бъдат брандирани с ваше лого, надпис или снимка. Моля преди поръчка на рекламни тениски на едро, да прегледате таблицата с размери на всеки вид рекламна тениска. Предлагаме печат на тениски на едро като: ситопечат, директен печат на тениски, сублимация, бродерия, флекс и флок. Цена относно печат на рекламни тениски на едро можете да получите като изпратите вашето лого, посочите желан размер и за печат.

Ако искате да се отличавате от своите конкуренти, да сте забележими и запомнящи се,  един от най-добрите варианти са направата на  рекламни тениски на едро.
Предлагаме Ви директен пълноцветен печат върху тениски. Приемаме поръчки на тениски на едро и дребно. Най-новата технология за печат на тениски. Изключително надежден печат. Не се напуква и не се отлепя.
 А ако имате нужда, можем да направим тениски и със ситопечат или щампа. Разгледайте предложенията ни за модели тениски, както и част от реализираните ни проекти. За да получите най-добрата цена за рекламни тениски, можете да изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените телефони.

Печат на тениски

Разполагаме с машина за директен печат върху текстил с пигментни мастила. Мастилата проникват директно в структурата на плата. Това е един от най-новите и надеждни методи за директен печат върху текстил. Използваните от нас машини са с висока производителност, което ни позволява да дадем и атрактивни цени. Всички мастила и консумативи са сертифицирани и гарантираме за устойчивостта на напечатаните от нас изображения. Използваме само оригинални мастила Brother гарантиращи ярки цветове на напечатаното изображение и издръжливост във времето

Цени за тениски на едро

Вече можете да поръчате тениски на едро на топ цени. Разполагаме с количества тениски на световни марки. Предлагаме също така Печат на тениски чрез ситопечат, директен печат, щамповане, бродерия. За поръчки на тениски на едро, можете да посетите централният ни офис или да се свържете с вас на посочените контакти. Можете да видите всички модели тениски на едро
Разнообразие от памучни тениски, тениски от полиестер, евтини мъжки тениски, евтини дамски тениски, евтини детски тениски.

Печат на тениски посредством трансферен печат, ситопечат, дигитален печат, щампи за рекламни тениски с надписи. Доставка до всяка точка на страната. Варна, Стара Загора, София, Пловдив, Бургас, Плевен

Какво казват за нас