Машинна бродерия

В сърцето на Варна, OnPrint се изявява като майстор на машинна бродерия, отдавайки признание на традициите и иновациите в света на персонализирането на текстил. Ние сме разбрали, че за да отговорим на високите изисквания и разнообразните желания на нашите клиенти, е необходимо да инвестираме в най-съвременното оборудване. С гордост можем да кажем, че разполагаме с напреднали бродиращи машини от американската марка Barudan, които ни позволяват да предложим висококачествена машинна бродерия, която не само отговаря, но и надминава очакванията.

Нашият цех за машинна бродерия е оборудван с технологии, които ни дават възможност да изпълняваме поръчки с изключителна прецизност и внимание към детайла. Предлагаме бродерия върху разнообразие от текстилни изделия, включително корпоративни и бизнес облекла, хотелски, фирмени и работни униформи, ученически униформи, тениски, суитчери, кърпи, халати, шапки, възглавници, кожени изделия, кърпи за кръщене и много други.

Приемаме както индивидуални, така и корпоративни поръчки, като всяка една от тях се обработва с индивидуален подход. В нашата програма за проектиране клиентите могат да създадат свой собствен проект за бродерия, който ние след това реализираме върху избраните материали. Този процес ни позволява да обсъдим подробно всеки аспект на поръчката и да гарантираме, че крайният продукт напълно отговаря на очакванията на клиента.

Освен широката гама от продукти, които можем да персонализираме, ние също така предлагаме гъвкавост в избора на материалите. Клиентите могат да предоставят свои собствени изделия за бродиране или да изберат от нашите висококачествени материали, които сме подбрали с грижа.

Цената на бродерията се определя въз основа на броя на бодовете в дизайна, което осигурява прозрачно ценообразуване. За да получите точна оферта, е необходимо да ни изпратите вашето лого или дизайн във векторен формат. Нашата екип ще обработи и адаптира дизайна за бродиращите машини, осигурявайки, че крайният продукт е от най-високо качество.

Инвестицията ни в оборудване за машинна бродерия е доказателство за ангажимента ни към качество и иновации. OnPrint се стреми да предложи на своите клиенти не само продукти, които впечатляват с визията си, но и с трайността и качеството на изработка. Независимо от вашите нужди и предпочитания, ние сме тук, за да помогнем вашата фирма или марка да се открои с уникален и запомнящ се дизайн.Машинна бродерия с Barudan
Какво казват за нас