УВ Печат на плоскости

Ние от Он принт Разполагаме с оборудване за директен печат върху стъкло. Принт стъклото е модерен начин за аранжиране на кухненски гръб, стъкло за душ кабини, паравани, стъклени стени и ред други приложения в зависимост от вашето въображение. Използваната технология е директен печат с оригинални мастила от серията LH - 100. Ние сме се доверили на една от най-висококачествените машини за директен печат на плоскости а именно на марката Mimaki. Мастилата са супер устойчиви и с дълъг живот на напечатаното изображение. Изображенията може да бъдет запечатани с бяло мастило или лак по избор на клиента.  С тази машина освен високо качество, имаме и възможност за печат на различни материали като: печат на стъклопечат на вратички за мебелипечат върху металпечат върху еталбондпечат на плотове за кухняпечат на гръб за кухняпечат на плот за масапечат върху дървопечат на декоративни пана, Печат на плоскости, принт стъкло, стъклен гръб, гръб за кухня, ув печат, плосък печат, директен печат на плоскости, печат на табели, печат на мдф, пвц табела.

В нашата галерия можете да видите реализиран принт върху стъкло осветено или не.

За кого е подходяща услугата печат на плоскости ?

Услугата "Печат на плоскости" е подходяща за широк спектър от клиенти и приложения. Тя може да бъде използвана от бизнеси и организации, които искат да печатат лога, слоган или друга информация върху различни плоски повърхности за рекламни или промоционални цели. 

Тази услуга е също така подходяща за художници и дизайнери, които искат да реализират своите творби върху разнообразни материали и предмети. Това включва печат върху плоскости за декорация, елементи като дърво, стъкло, еталбонд, мебели и др.

Индивидуалните потребители също могат да се възползват от услугата "Печат на плоскости". Това е идеален начин да се създадат персонализирани подаръци, като например снимки, изпечатани върху дървени блокове, персонализирани табели или всякакви други предмети с особено значение.

В крайна сметка, "Печат на плоскости" е универсална услуга, която може да бъде адаптирана към множество нужди и приложения, предлагайки гъвкавост и високо качество на изображението.

Какво казват за нас