рекламни тенискиАко искате да се отличавате от своите конкуренти, да сте забележими и запомнящи се,  един от най-добрите варианти са направата на  рекламни тениски.
Предлагаме Ви директен пълноцветен печат върху тениски. Приемаме поръчки на тениски на едро и дребно. Най-новата технология за печат на тениски. Изключително надежден печат. Не се напуква и не се отлепя.
 А ако имате нужда, можем да направим тениски и със ситопечат или щампа. Разгледайте предложенията ни за модели тениски, както и част от реализираните ни проекти. За да получите най-добрата цена за рекламни тениски, можете да изпратите запитване или да се свържете с нас на посочените телефони.

Вижте модели тениски  тук:

Разполагаме с машина за директен печат върху текстил с пигментни мастила. Мастилата проникват директно в структурата на плата. Това е един от най-новите и надеждни методи за директен печат върху текстил. Използваните от нас машини са с висока производителност, което ни позволява да дадем и атрактивни цени. Всички мастила и консумативи са сертифицирани и гарантираме за устойчивостта на напечатаните от нас изображения. НЕ ИЗПОЛЗВАМЕ КИТАЙСКИ МАСТИЛА.Какво казват за нас